Welkom op de website van Freinetschool Triangel.  Deze website is niet enkel bedoeld ter kennismaking, maar wordt ook actief gebruikt door en voor de kinderen, hun ouders, en alle teamleden van de school.  We bloggen over allerlei activiteiten in en om de school, maar ook verschillende klassen bloggen over hun activiteiten. Indien u hier niet vindt wat u zoekt, kan u ons uiteraard ook nog steeds contacteren.


 • grootouderfeest Het grootouderfeest heeft woensdag 5 juni 2019 plaatsgevonden onder het afdak van de speelplaats. De kleuters hebben wederom hun beste beentje voorgezet:kennismaken met hun kleuterklas;een spetterend optreden;lekkere taart en koffie;gezellige babbels.Kortom: het grootouderfeest was weer een succes!We willen ook de helpende ouders bedanken voor hun inzet en enthousiasme.HIER hier voor meer sfeerfoto's.
  Geplaatst 18 jun. 2019 03:21 door Freinetschool Triangel
 • Kamp Monstertjes - dag 2 Vandaag kwam Sandy op bezoek. Het weer zat ons overdag niet mee. We zijn uitgeregend. Noor heeft een ritje met de ziekenwagen gemaakt na een ongeval met een gocart. Ze werd bij haar terugkomst uit het ziekenhuis in de watten gelegd. We hebben 'potteke stamp' gespeeld en aten in het zonnetje spaghetti. We eindigden de dag met een bonte avond.  Klik HIER voor meer sfeerfoto's.
  Geplaatst 14 jun. 2019 01:37 door Freinetschool Triangel
 • Kamp Monstertjes De monstertjes zijn goed aangekomen en genieten van een zonnige eerste dag.Klik HIER voor meer sfeerfoto's.
  Geplaatst 11 jun. 2019 23:30 door Freinetschool Triangel
 • Meesterwerken Monstertjes Naar jaarlijkse gewoonte presenteerden de leerlingen van het 6de jaar van de Monstertjes de voorbije weken hun eerste meesterwerken.Een meesterwerk is een groot onderzoek dat ze zelfstandig doen over een onderwerp dat hen nauw aan het hart ligt. Een eindproduct waarmee ze de lagere school afsluiten, waarin ze tonen wat ze in al die jaren opbouwden: plannen, zelfstandigheid, onderzoeken, informatiebronnen raadplegen, fouten maken en eruit leren, ervaren, teksten schrijven, illustreren, presenteren.Elk op hun eigen manier tonen ze prachtige werken. Klik HIER voor meer sfeerfoto's.
  Geplaatst 9 jun. 2019 05:13 door Freinetschool Triangel
 • Vacature - 1 voltijdse of 2 halftijdse Freinetleerkracht(en) in een ondersteunende zorgopdracht FunctieomschrijvingWe zijn op zoek naar een gemotiveerde onderwijzer(es) lagere school met kennis van en interesse voor het Freinetonderwijs. De zorguren worden gepresteerd in de lagere school om de klaswerking te ondersteunen. We verwachten dat hij/zij bereid is om zich te engageren in de Freinetpedagogie en deel uit te maken van een dynamisch Freinetteam.ProfielProfessionele bachelor lager onderwijsInteresse en voorkennis van het FreinetonderwijsBereid zijn om zich te verdiepen in de Freinetpedagogie via coaching, nascholing en zelfstudieZin voor samenwerkingIndiensttredingTijdelijke aanstelling in een voltijdse of halftijdse zorgopdracht van 1 september 2019 tot en met 30 juni 2020.Plaats van tewerkstellingGO! Freinetschool TriangelKleine Steenweg 332221 BooischotWaar en hoe solliciteren?U bezorgt ...
  Geplaatst 9 jun. 2019 04:09 door Freinetschool Triangel
Berichten 1 - 5 van 569 worden weergegeven. Meer bekijken »