Welkom op de website van Freinetschool Triangel.  Deze website is niet enkel bedoeld ter kennismaking, maar wordt ook actief gebruikt door en voor de kinderen, hun ouders, en alle teamleden van de school.  We bloggen over allerlei activiteiten in en om de school, maar ook verschillende klassen bloggen over hun activiteiten. Indien u hier niet vindt wat u zoekt, kan u ons uiteraard ook nog steeds contacteren.


 • Mooimakers van dienst: de Bijtjes
  Geplaatst 20 jan. 2018 04:21 door Freinetschool Triangel
 • Hondenpoep! Regelmatig worden er plastiekzakjes met hondenpoep achtergelaten aan de werfhekken aan de Kleine Steenweg. Wij vragen aan de baasjes van onze trouwe viervoeters om deze poepzakjes mee te nemen a.u.b.!Bedankt.De Triangelaars.
  Geplaatst 17 jan. 2018 05:12 door Freinetschool Triangel
 • Triangelgebouw schiet de hoogte in!
  Geplaatst 16 jan. 2018 12:57 door Freinetschool Triangel
 • Lekker appelsap met rode bes! Vandaag kregen we van PLUKHOF, de zelfplukhoeve uit Wiekevorst, 10 boxen van 5 liter appelsap met rode bes cadeau. Eentje voor elke klas! Voor een late nieuwjaarsreceptie in de klassen????Bedankt Plukhof.Meer info in de folder hieronder te downloaden.
  Geplaatst 16 jan. 2018 02:52 door Freinetschool Triangel
 • Kleuterjuf gezocht in februari! Van 22 februari tot 8 maart zoeken we een kleuterjuf om een klasleerkracht te vervangen.KLIK HIER om de vacature op de website van de VDAB te raadplegen.
  Geplaatst 15 jan. 2018 04:49 door Freinetschool Triangel
Berichten 1 - 5 van 501 worden weergegeven. Meer bekijken »