Welkom op de website van Freinetschool Triangel.  Deze website is niet enkel bedoeld ter kennismaking, maar wordt ook actief gebruikt door en voor de kinderen, hun ouders, en alle teamleden van de school.  We bloggen over allerlei activiteiten in en om de school, maar ook verschillende klassen bloggen over hun activiteiten. Indien u hier niet vindt wat u zoekt, kan u ons uiteraard ook nog steeds contacteren.


 • Verharde speelplaats aangelegd! Terwijl wij lekker van de vakantie genoten werkten de klinkerleggers naarstig door. Waar vroeger het secretariaat stond ligt nu een grote en mooie verharde speelplaats. Natuurlijk moet er nog voor de afwerking worden gezorgd. De groene afboording en de klastuintjes moeten nog worden aangelegd. En onze centrale verzamelboom nog gepland.
  Geplaatst 10 aug. 2018 11:17 door Freinetschool Triangel
 • Afbraak secretariaat en sfeer werf Klik hier om meer foto's te zien
  Geplaatst 5 jul. 2018 06:40 door Freinetschool Triangel
 • Triangelnieuwsbrief Zomer 2018 Voor de zomervakantie stak er wel een nieuwsbrief in de postvakjes! Bedankt aan ieder die hieraan een steentje heeft bijgedragen.Wie hem miste kan hem hieronder digitaal downloaden.
  Geplaatst 3 jul. 2018 04:41 door Freinetschool Triangel
 • Foto's van het zomerfeest en afscheid zesdes KLIK HIER om een aantal foto's van het zomerfeest en het afscheid van de zesdes te bekijken!
  Geplaatst 3 jul. 2018 04:33 door Freinetschool Triangel
 • Triangel bouwt een nieuw schoolgebouw
  Geplaatst 2 jul. 2018 13:52 door Freinetschool Triangel
Berichten 1 - 5 van 549 worden weergegeven. Meer bekijken »