Klassen‎ > ‎Bijtjes‎ > ‎

feesten voor de Bijtjes en de mama's.

Geplaatst 12 mei 2013 07:15 door Mieke Dewaegenaere
Nog ....nachtjes slapen, dan is het zover en worden deze kinderen groot verklaard ! Ze keken er al lang naar uit, bedachten hoe het voelde en was om groot te worden, zouden we nu echt groeien op dat feest ? zal die soep niet te eng zijn ?....ze zagen het vele werk van papa's en mama's in de weer voor hun feest, daar waren ze bijzonder fier op, aan hun groeiboek hadden ze samen met papa en mama hard gewerkt, in de klas werden de liedjes geoefend, we bewonderden Liam op de gitaar en Elia op de drums. Donderdag zal het eindelijk zover zijn !
 
Ondertussen vergaten we de mama's niet, want zondag willen we hen ons hartje schenken. Naarstig werden de houtjes geschuurd, een ijzeren staafje erin geklopt en het hartje geboetseerd en geverfd.Iedereen maakte een eigen briefje/wensje of versje voor zijn mama. Er werd hard gezocht naar mooie woorden, lieve wensen. Hopelijk voelen de mama's zich erg gewaardeerd.
 
Woensdag kwam Els met het braillemachine en leerde ons de eerste letters maken in het blindenalfabet.Met veel enthousiasme konden we dit allemaal even uitproberen. En mama's konden jullie de brailleletters voelen ?
Comments