Klassen‎ > ‎Duiveltjes‎ > ‎

De dag van vandaag

Geplaatst 7 nov. 2016 10:28 door Freinetschool Triangel   [ 7 nov. 2016 10:29 bijgewerkt ]

De dag is begonnen met Karrewiet, vijf minuutjes later was Karrewiet gedaan. Daarna hebben we ons tekstenschrift gepakt en direct zijn we aan onze tekst
voor de praatronde begonnen, of je mocht een verhaal maken of zo.  Het was stil erg stil in de klas, natuurlijk vond Benny dat supergoed.
Daarna hebben we L.O. gehad, we hebben in L.O. streksprong, vrije sprong en hurksprong geleerd, het was heel tof. En een beetje moeilijk.

Praatronde gedaan over de teksten die klaar waren, of de nieuwsjes die klaar waren. Toen hadden we Frans. Maar wel speciaal Frans, want we hadden brieven van de correspondenten gekregen. Benny las die voor. Maar soms, als het duidelijk was geschreven en in het Nederlands, dan mocht een kind van de klas het voorlezen.

In de namiddag mocht iedereen een cadeautje maken voor Toni, want Toni was 2 september jarig. Dus begonnen we direct aan cadeautjes. Na een paar uurtjes later was het speeltijd, dus gingen we spelen. Na de speeltijd mochten we nog een beetje cadeautjes verder afmaken. Daarna rekenden we nog even.

Chadyga & Sissy.

Ps.: In de speeltijd kregen we ook nog cake, omdat er nog cake was van Halloween.

.
 


Comments