Klassen‎ > ‎Duiveltjes‎ > ‎

Een duivelse week !

Geplaatst 11 okt. 2015 08:09 door Benny Van Dyck

We hebben een hele drukke week achter de rug. We zullen er in deze tekst over vertellen.

Op maandag 5/10 was het een normale dag. Het laatste uurtje gaven de Limoentjes een mooie tentoonstelling over het project van de vluchtelingen. Ze hadden stukken van echte kogels en bommen bij. Ze hadden ook veel gemaakt van plasticine en kurken. We hebben heel goed geluisterd naar hun uitleg.

Dinsdag 6/10 zijn we naar de 3D-film ‘Nature’ geweest. Het was een hele interessante film over de dieren en de natuur op de planeet Aarde. Toen we terug kwamen lekte de kraan in de hal nog altijd, Frank gaat ze wel maken. In de namiddag kregen we les van Siemon, want Stef was ziek. We moesten dus Benny én Stef missen.

Woensdag 7/10 was Maria in de klas. Zij heeft ons heel goed geholpen bij de onderzoeken. Op de klasraad heeft Flo de klas uitgenodigd in haar wijk. We moeten zelf nog wel een activiteit verzinnen om daar te doen.


Op donderdag 8/10 moesten we heel vroeg in het station van Booischot zijn om de trein naar Brussel te nemen. De heenrit verliep heel goed.We bezochten het Belle-Vue museum naast het Koninklijk Paleis. De tentoonstelling ging over het ontstaan van België en de Eerste Wereldoorlog.


Het middageten hebben we samen met de correspondenten in het Warandepark gegeten. Daar zaten heel veel kraaien en ook een parkiet. Nadien hebben we onze correspondent gekozen en hebben we kennismakingsspelletjes gespeeld.
 
Op de terugrit hebben we onze verbinding in Leuven gemist omdat de trein vertraging had. Daardoor moesten we de trein naar Aarschot nemen om daar nog eens over te stappen naar Heist-op-den-Berg.

Vrijdag 9/10  zijn we naar ‘Ik-jij-wij’ geweest, dat was een kunsttentoonstelling met een gids die heel veel praatte. Er was een kip in een hok te zien, dat is blijkbaar kunst. Het was wel een leuke dag.

De Duiveltjes

 

Comments