Klassen‎ > ‎

Krokodilletjes

Volg elke week onze avonturen van de klas.
Wekelijks vind je onze foto's op de fotopagina.

De laatste week van het schooljaar.

Geplaatst 29 jun. 2018 08:37 door Stephanie Rockelé

Maandagochtend was het onze laatste kring. Vogelnestje van Jua, brandweerwagen van Robbe S.,...
Na de middag gingen we langs bij de Vuurvliegen om ons in 2 groepen te verdelen. Met die 2 groepen gingen we het Zomerfeest vieren.
We zochten onze zelfgemaakte muziekinstrumenten uit afval terug bij elkaar om te tonen aan de school. We krijgen een cheque omdat we met de hele school afval opruimen in de school en in Booischot.
We pakten alle spullen in die van ons thuis waren: pantoffels, laarzen, regenjassen, tekeningen,... We luisterden nog naar een verhaaltje.
Dinsdagochtend besproken we de wespennest van Magali. Magali vertelde dat er bij haar thuis in de garage veel wespen zijn. Ze gingen de brandweer bellen. We keken naar een filmpje hoe je een wespennest verwijderd.
We toonden onze muziekinstrumenten aan de school en kregen zo een cheque voor de hele school. We waren fier op onszelf!! En terecht!
Er werden al cadeautjes gemaakt voor Abel.
Na de middag genoten we van een verhaaltje
Woensdag mochten al onze oudste Krokodillen naar de Limoentjes. Stralende lachjes die heel blij waren dat ze het eindelijk wisten.
We maakten nog cadeautjes voor Abel.
Na de speeltijd, terwijl de oudsten naar hun nieuwe klas waren, maakten wij verdere voorbereidingen voor het feestje voor de oudsten.
Donderdag, na het turnen, nog even kort spelen. Na de speeltijd kwam de mama van Abel om Abel zijn verjaardag te vieren. We aten watermeloen en speelden een raadspelletje.
Na de middag hadden we met de hele school Zomerfeest en het afscheid van de zesdes.
Vrijdagochtend vierden we feest en kregen de oudsten hun cadeau. De middelsten en de jongsten zorgden nu eens voor de oudsten. Welke chips wil je graag? Welk sapje wil je graag? En op muziek de cadeautjes uitdelen en uitpakken.
Nog kort spelen in de klas.
We gingen nog turnen met Ilse en genoten daarna van een verhaal uit Pluk.

Vergeet niet je mailadres door te geven om vanaf 20 augustus de verhuis te kunnen plannen.
Fijne vakantie en tot snel!!!!

De voetbalkoorts heeft de klas gevonden.

Geplaatst 22 jun. 2018 06:49 door Stephanie Rockelé

Maandagochtend, in de kring, was het meteen duidelijk dat de Rode Duivels gingen spelen die avond. Robbe S. en Arn gingen trainen en opwarmen. Terwijl gingen heel wat kinderen met de klei werken. Na de speeltijd werd er nog verder gewerkt met de klei.
Na de middag genoten we van een verhaal uit het boek van Pluk.

Dinsdagochtend waren we heel enthousiast want de Rode Duivels hadden gewonnen. Magali had schmink bij voor iedereen die wou. Veel kinderen hadden zichzelf geschminkt en wilden dan graag een selfie maken. Aan Abel werd gevraagd om op het knopje te drukken. In de hoek zie je zijn oog. Wat een bende enthousiaste supporters!!!
Er werden cadeautjes gemaakt voor Fie haar verjaardag.
Na de middag vierden we Fie haar verjaardag met lekkere fruitsla. De kom was helemaal leeg!!!

Woensdagochtend vertrokken we meteen naar Senne zijn huis om eindelijk zijn vogel te kunnen zien. Robijntje was een tamme en lieve vogel. We genoten echt van het contact met de vogel. We kregen nog lekkere kersen en bessen uit de tuin.
We konden nog lekker spelen in Senne zijn tuin.

Donderdagochtend hadden we veel te vertellen over Robijntje, de vogel van Senne. Alle verhalen en belevingen werden uitgebreid verteld. We hadden geen tijd om het creatief te verwerken, dus kregen de verhalen in de kring veel aandacht.
Jua had woensdag al een vruchtje van uit de tuin mee. Hij wist niet meer wat het was. Het was krom en zacht merkten de kinderen op. Roman dacht dat het een peultje was. En toen herkende Jua de benaming. Roman vertelde dat er op school ook zo'n peultjes waren. Tijdens de speeltijd werden die dan ook gehaald en in de klas gebracht. We zochten nog even de naam op maar we vonden niet welke soort het was. We leerden wel dat een peultje: bonen en zaadjes kan hebben. We zochten ook verschillende benamingen van bonen op: groene bonen, witte bonen, kapucijners, limabonen,...
Dat er ook kikkererwten en linzen in zitten. De kinderen herkenden heel wat namen.
Na de laatste speeltijd vierden we Aline haar verjaardag. Haar mama bracht mango-ijs mee, het smaakte.
Vrijdagochtend keek Charlotte uit naar haar verjaardag. De kroon werd gemaakt en de cadeautjes ook. We kregen post in onze brievenbus van het zomerfeest. We lazen dat het donderdagnamiddag zomerfeest was en dat we met de Vuurvliegen groepjes moeten maken.
Noore bracht het nieuws van de leewin die uitgebroken was in Planckendael en dat ze dood geschoten was. Nog wat kinderen wisten ook het nieuws en er werd uitgebreid over verteld.
Na de speeltijd gingen we turnen met Ilse. Na de middag genoten we nog van even spelen in de klas.
Na de laatste speeltijd vierden we Charlotte haar verjaardag met honingwafels en popcorn.

Volgende week gaan we onze laatste week in.
De schriftjes zullen bijgehouden worden. De oudste kleuters hun feestje wordt voorbereid. Hun cadeautjes gaan gemaakt worden.
De oudste kleuters gaan woensdag op bezoek in hun nieuwe klas.
Donderdag na de middag vieren we het zomerfeest met de hele school.
Vrijdagvoormiddag vieren we het afscheid van de oudste kleuters en we gaan dan ook nog turnen. Turnpantoffels worden vrijdagmiddag mee naar huis gegeven.
Niet vergeten volgende week vrijdag is de school om 12u gedaan!

Croque's en verjaardagen.

Geplaatst 15 jun. 2018 06:48 door Stephanie Rockelé   [ 15 jun. 2018 06:49 bijgewerkt ]

Maandagochtend, Arn en Roman planden nog in dat ze hun timmerwerk gingen versieren. Het was een afscheidscadeau voor de klas. Lief van hen.
Fedor vertelde over zijn klimervaring met moeke en vokke. Er kwamen heel wat reacties: hoe je moet klimmen, wat je aan hebt, hoe je kan vallen,...
We maakten een klasfoto, alle kinderen waren in de klas. Dus onze definitieve foto is gemaakt. Je krijgt hem allemaal afgedrukt mee naar huis.
Na de middag gingen we naar de winkel om kaas en hesp te kopen.
We genoten nog van een verhaal over 2 kindjes die mee het huis hielpen poetsen. Hopelijk deden ze het na toen ze thuis kwamen :)
Dinsdagochtend hadden we het in de kring over het lego-bouwwerk van Roman. Magali en Hafsa maakten samen plannen om in de poppenkast te spelen. Fedor toonde zijn puzzel maar zei dat het moeilijk was. Hij vroeg Noore haar hulp en die hielp maar al te graag.
Iedereen maakten zijn/haar eigen croque monsieur klaar. En bakken maar. 
Na de middag genoten we van een verhaaltje uit het boek: 'Het toverbos.'
Mylo en Juul (Duiveltjes) kwamen bij ons werken. We waren aan het lachen dat ze gekrompen waren. Dus kwamen we op ons boek uit, 2 kindjes die krimpen als ze toverbessen eten.
We konden ons helemaal uitleven met Mylo en Juul. Het was fijn om ze in de klas te hebben.
Terwijl deed Fie nog de afwas, grondig en proper!
Woensdag hadden we nog eens een informatieve dag. Fedor vertelde over de vogels die bij hem thuis in de boom zaten. De meneer die met de ladder de vogels nam. En iets rond de poot van de vogel deed. Met de uitleg van mama in het schriftje kwamen we het hele verhaal te weten. Hij had een veer van de Torenvalk mee. In het boek vond Roman meteen de Torenvalk door de opvallende grijze stippen in de veren.

Nadien vond Magali nog een libel in de poppenhoek. Ze was dood. Toen we het gingen opzoeken, kwamen we er op dat het geen libel was. Een libel heeft 4 vleugels en deze maar 2. We zochten in het boek verder en kwamen op een soort mug uit. Dan waren we toch wel een beetje blij dat ze dood was, dan kon ze ons niet prikken.
Donderdagochtend, na het turnen, gingen we langs de bibbus. We brachten alleen onze boeken terug, we namen er geen nieuwe mee.
We besproken de praatraad.
Na de speeltijd begonnen we aan onze cadeau's voor Arn.

Na de middag vierden we Arn zijn verjaardag. Hij bracht zelfgebakken wafels mee. Hij had ze samen met oma gebakken. Arn genoot nog een laatste keer van zijn verjaardag, als Krokodil.
Vrijdagochtend liet Fie drie veren zien van Briek, haar broer. De ene was van een duif, vertelde ze. De andere 2 van een kraai dacht ze. Ze waren helemaal zwart. We keken in het boek welke vogels er nog zwarte veren hadden. We kwamen uit op een merel, een kraai en een kauw.
Na de kring begonnen we te werken aan de cadeautjes voor Roman zijn verjaardag.
Na de speeltijd gingen we turnen. 
Na de laatste speeltijd vierden we Roman zijn verjaardag met lekkere appelmoes. Mama las nog een verhaaltje voor.

Lekkere Vaderdag!

Geplaatst 8 jun. 2018 05:24 door Stephanie Rockelé

Maandagochtend hadden we het over een broer of een zus zijn van iemand.
Roman, Senne, Magali en Arn speelden samen 2 spelletjes: mens erger je niet en het betoverende doolhof.
Noore, Robbe S. en Aline speelden ook 2 spelletjes: boer erger je niet en boer gaat winkelen.
Het was gezellig en luidruchtig :)
Terwijl waren er ook kinderen die gingen schilderen: Robbe G., Flin en Jua.
Heel wat leuke dingen in de voormiddag. We maakten ook onze verdere plannen van deze week: zwemmen, vaderdag,...
In de namiddag luisterden we naar een verhaal uit Pluk redt de dieren. Dat deden wij aan de boomstammetjes. Daarna maakten we nog eens een toertje rond de nieuwe school.
Dinsdagochtend, na de kring, maakte Robbe S. zijn bord af dat hij getimmerd had. Er werden nog borden getimmerd door Arn en Magali. In de kring toonde Roman zijn nieuwe dino t-shirt. Dus was het voor Abel vanzelfsprekend dat hij zijn dino-onderbroek liet zien. En Robbe G., die vertelde ons gedetailleerd hoe zijn dino t-shirt er uitzag, maar die lag thuis. Er werd weer geschilderd met Lana. Abel, Jua en Charlotte speelden gezellig nog een spelletje.

In de namiddag gingen we naar de winkel voor het lekkere cadeautje voor Vaderdag. We kochten alles en gingen weer gerust en vol spanning naar de klas. Daarna konden we nog even spelen. Voor we naar huis gingen keken we nog een stukje film van de DVD over dino's, van Noore.
Woensdagochtend hadden we een leuke kring met gezellige verhalen. Broer of zus zijn van iemand kwam ter sprake en duiken in het water.
We gingen voor de laatste keer, dit schooljaar, zwemmen. Het was een fijne zwembeurt.
Donderdagochtend begonnen we te bakken aan ons vaderdagcadeautje. We konden niet wachten tot we mochten voorproeven. Heel de voormiddag hielpen we om de beurt mee. 's Middags konden we dan eindelijk proeven of het gelukt was.
Na de middag luisterden we naar een grappig verhaal van Robbe S. Nadien gingen we turnen met Ilse. Nog heel de klas opruimen en dan al tijd om naar huis te gaan.
Vrijdagochtend hadden we bijna alle kinderen in onze klas. We deden al een eerste poging voor een klasfoto. Hopelijk hebben we volgende week echt iedereen in de klas voor poging 2.
In de kring is Noore tegenwoordig ons nieuwsbericht. Zij liet ons vandaag weten dat de mama van Kai Mook gestorven was. Fie vertelde over haar vakantie: waterval, ijsje eten, slapen in een vakantiehuisje,...
En Robbe S. keek uit naar zijn vakantie, dit weekend, naar Oostende. Volgens Arn kan je daar met de go-car rijden.
We pakten ons cadeau voor papa in. Het cadeautje moet je thuis in de koelkast bewaren tot je het afgeeft.
Na de speeltijd gingen we turnen.
Na de middag werden er nog cadeautjes ingepakt. Wie lieten de baby-kikkertjes die Fie en Briek bij hadden samen los aan de vijver van de Duiveltjes. We zagen ze in de vijver springen.
Fedor en Jua hadden al een hele week de haken ontdekt om lange kettingen mee te maken. Nu hadden ze alle haken gebruikt en kwamen ze tot een hele lange ketting. Zo lang als de kast en zelfs een beetje langer. Fier toonden ze hun resultaat aan de groep.

Nog een laatste keer genieten van de dino's.

Geplaatst 1 jun. 2018 05:43 door Stephanie Rockelé

Maandag genoten we van een extra dagje thuis.
Dinsdagochtend een leuke kring met veel verhalen.
dinosaurussen in het water of nog spelen met het eiland.
Veel met water spelen en buiten spelen.
Ballonnen van de opendeurdag om mee te spelen.
Genieten van een verhaal in de klimtoren.
Woensdagochtend plannen gemaakt in de kring. 
Abel had waterijsjes-figuren mee. Hij legde aan ons uit hoe het werkte. Sommige kinderen hadden het ook thuis.We besloten om er zo veel mogelijk te verzamelen zodat we voor iedereen een waterijsje konden maken.
Senne vroeg aan ons of we op bezoek willen komen om zijn vogel te zien. Dat zagen we zeker zitten.
Na de speeltijd gingen we langs de winkel om de sappen te kopen voor de waterijsjes.
Donderdagochtend, na het turnen, besproken we de praatraad. 
We maakten onze waterijsjes klaar en zetten ze in de diepvries.
Na de speeltijd gingen Fie en Robbe S. naar de praatraad. 
Sommige kinderen maakten al een werkje voor op hun rapport.
Na de middag luisterden we naar een verhaaltje. Het was een gek verhaal want het ging over de poep van de dieren. We vonden het heel gek en grappig. 
Na de speeltijd gingen we naar de diepvries en haalden daar onze waterijsjes uit. Ze smaakten want het zonnetje was er weer doorgekomen.
Vrijdagochtend, na de kring, werkten er kinderen aan het werkje voor hun rapport. 
Het was maar kort werken en spelen. Na de speeltijd gingen we turnen.
's Middags was het ontzettend hard aan het regen, heel de speelplaats stond onder water. Dus konden we een filmpje kijken in de klas. 
Nadien konden we nog kiezen om in onze klas te spelen of bij de Worteltjes.

Bouwen aan een dinosauruseiland.

Geplaatst 25 mei 2018 05:03 door Stephanie Rockelé

Dinsdagochtend begonnen we meteen aan alle plannen voor ons dinosauruseiland. Hoe gaan we alles maken? Welke materialen hebben we nodig? Hoe zit het verhaal nu stap voor stap? Wat is er echt gebeurd? 
De kinderen kozen wat ze gingen maken op het eiland. 
Er werden ook al dinosaurussen opgezocht en alle informatie werd getekend en opgeschreven.
We vonden in het boek van Flin een liedje over de dinosaurus en een versje.  
Woensdag werkten we terug hard aan het eiland. Senne en Arn maakten drinkputten. Jua maakte een vulkaan. Roman, Senne, Magali, Noore, Robbe S. en Arn maakten hun onderzoek af over hun dinosaurus.
Alles werd aan elkaar uitgelegd en getoond in de kring.
Flin, Fedor en Abel maakten het stof voor het eiland.
Donderdag, na het turnen, naar de bibbus. We kregen een brief van Jul, De Duiveltjes, in onze brievenbus. Hij vroeg of wij piepschuim hadden. Wat is piepschuim? Dat piept. Senne kon het een beetje uitleggen, maar we begrepen het niet. Jul kwam even later uitleggen wat piepschuim was en hij toonde het aan ons.
Aline maakte haar onderzoek af over haar dinosaurus. Dat werd ook nog getoond in de kring. Het hele verhaal van de dinosaurussen en de meteoriet werd via het eiland verteld en uitgebeeld.
Vrijdagochtend een korte kring. Boris kwam een half dagje naar school, zijn eerste dagje. Boris is de broer van Quinten, een Limoentje.
We gingen al snel spelen. Hafsa, Charlotte, Abel en Jua speelden 'boer erger je niet' een variant van 'mens erger je niet'.
Robbe G., Flin en Fedor speelden ook nog het spelletje.
Na de speeltijd gingen we turnen.
Hafsa had een verhaaltje bij om voor te lezen. Wie wou kon naar het verhaaltje luisteren en genieten van de rust.
Tot zaterdag op de opendeurdag. De klas is open van 14u tot 16u, dan kan je naar het dinosauruseiland komen kijken. Nadien kan je nog mee op rondleiding door de nieuwe school!
Maandag is het geen school! Tot dinsdag.

Plannen voor een dinosauruswereld.

Geplaatst 18 mei 2018 03:24 door Stephanie Rockelé

Maandagochtend vertelde Senne over zijn vislijn.Hij stelde voor dat we eens allemaal gingen vissen met zijn papa. Dit zagen de anderen zeker zitten. Hij ging dit vragen aan zijn papa.
We maakten werkjes over ons kamp. Wat hadden we allemaal gedaan... Tijdens één van de kringmomenten waarbij we ons werk toonden, botsten we op de vraag met hoeveel kindjes we op kamp waren. Een hele zoektocht door te tellen. Toen we eindelijk wisten hoeveel kindjes er mee waren, vroegen we ons af hoeveel mama's en papa's er mee waren. En zo was er een hele telling.
Heel de dag werd er nog enthousiast gespeeld.
Dinsdagochtend, na de kring, zocht Senne de vogel op die hij binnenkort thuis krijgt. Robbe G., Abel en Flin gingen met de bal van Flin spelen.
Na de speeltijd kwam Lana en konden de jongsten met hun handen schilderen. Terwijl gingen heel wat kinderen buiten tekenen aan de tafels.
Na de middag gingen we gezellig, buiten, naar een verhaaltje luisteren. Daarna gingen Roman, Senne en Arn de Petteflet krijten op de speelplaats.
Iedereen vond rustig zijn/haar plekje, binnen of buiten.
Woensdagochtend zochten we meteen de schat via de schatkaart van Roman, Senne en Arn.
Robbe G. had een dinoboek bij. Veel kinderen wisten al een heleboel over de dino's. Er werd uitbundig verteld en gekeken in het boek. Veel namen van verschillende dino's kwamen ter sprake. Vleeseter of planteneter, hoe zie je dat? 
We wisten al veel over dino's, dus besloten we een dinosauruswereld na te maken. Hoe zou het vroeger geweest voor die oerknal? En hoe zou die oerknal gebeurd zijn? Hopelijk kom je het binnenkort allemaal te weten in onze dinosauruswereld. Er werd al voorgesteld om de andere klassen uit te nodigen om naar onze dinosauruswereld te komen kijken. 
Maar eerst spraken we af, dat we al onze informatie gingen verzamelen: boeken, speelgoed,...
De middelsten schilderden met hun handen en terwijl gingen de oudsten weer aan het tellen.
Donderdagochtend, na het turnen, kwam Lana nog even helpen in de klas. Er werden dino's geschilderd.
Na de speeltijd gingen Noore en Aline naar de praatraad. Wij zaten dan in de kring. We bekeken de post van de Worteltjes. We hadden fijne verhalen over in bad gaan, kippen dood,...
Robotje mocht ook nog eens spreken, sommigen kozen er voor om te dansen op de mooie liedjes van Robotje. Zie filmpje: Filmpje: dansen op robotje

In de namiddag hadden we dan tijd om al onze spullen over de dino's te tonen. Heel wat kinderen hadden er zelf aan gedacht. We gaven een briefje mee voor onze mama's en papa's om dino-materialen te vragen.
De kring werd heel lang en interessant. We genoten van de verschillende spullen en vonden de prenten heel leuk. Arn had een voorleesboek over dino-eiland bij. Zo kwamen we op het idee om onze dinowereld ook op een eiland te maken.
Vrijdagochtend toonden en vertelden we veel in de kring. Over de dino's en ook nog onze eigen thuisverhalen.
Magali, Arn en Senne begonnen aan de eerste selectie van dino's: we vonden 6 namen van dino's. Hier zullen we volgende week verder op ingaan. We besproken ook al wat er niet op het eiland kon staan: huizen, mensen, stenen,... Wel: bomen, planten, vulkanen, bergen, water, gras,... 
Via de mama van Abel ontdekten we filmpjes op ketnet over de dino's. We keken er naar en leerden hoe de dino's uitgestorven waren. Dit wilden we dan ook graag namaken op ons eiland.
Roman zou dinsdag nog een vliegende dinosaurus meenemen.

Na de middag luisterden we naar het laatste verhaaltje uit het boek van Pluk. We konden nog kort spelen. Na de laatste speeltijd gingen we turnen met Ilse.

Maandag is het geen school: Pinkstermaandag!!! Dinsdag beginnen we aan ons dinosauruseiland.
Het dinosauruseiland zal te bewonderen zijn op de opendeurdag tussen 14u en 16u!!!


Vervolg kamp

Geplaatst 8 mei 2018 08:47 door Stephanie Rockelé

Na een rustige nacht, waarin niemand wakker werd, werden de eerste slapers wakker tussen 5u30 en 6u.
We genoten rustig van het ontbijt.
We pakten alles in en aten de overschot van de ijsjes op. We gingen terug naar de speeltuin om nog te spelen en dan af te sluiten met een picknick. 

We reden verder tot in Beringen-Mijn. Daar genoten we nog van de visjes en de duikers in het water. Een koek, drinken, toilet en dan terug naar school, naar mama en papa.

Een fijn kamp maar we waren doodop!

De foto's zijn verder aangevuld. Ze zullen nog aangevuld worden met foto's van de kampouders. 

Een welverdiende zalige nacht en morgen sluiten we dit mooie avontuur nog af in het zwembad. Wie nog mee kan gaan, laat het morgenvroeg weten. We zoeken zeker nog helpende ouders.

De eerste dag op een 'zomers'kamp.

Geplaatst 7 mei 2018 11:10 door Stephanie Rockelé

We vertrokken allemaal met veel zin!!!! Eens aangekomen konden we genieten van verse fruitjes.

We maakten allemaal ons bedje klaar. We konden niet wachten, tot deze avond, om te gaan slapen.

‘s Middags aten we wortelpuree met een vleesje. Alle bordjes werden goed leeggegeten sommigen wel 3, 4, 5 keer….

Dan was het tijd om op ons bedje te liggen en even te praten met de kinderen op onze kamer. We luisterden naar een verhaaltje met ons knuffeltje.

Nadat alle knuffeltjes nog een knuffel of kus kregen, vertrokken we op fietstocht door het bos naar de speeltuin.

We gingen heel graag terug naar het kamphuis want dan konden we ons ijsje of milkshake eten.

Dit werd ook weer met smaak opgesmuld.

Nog wat fietsen en spelen, kampvuur maken, pizza’s voorbereiden,…

De pizza’s werden nog vlot en gezellig opgegeten aan het kampvuur.

Een verfrissende douche volgde al snel!

We bespraken onze dag bij een drankje en blikten al verder op morgen. Weer een leuke dag die op ons staat te wachten!!!!!!

Om 19.30u lagen we allemaal in bed. De eersten lagen al snel te slapen. De rest volgden al snel.

Foto's_Krokodilletjes_kamp

Cadeautjes voor mama en we gaan bijna op kamp.

Geplaatst 4 mei 2018 03:07 door Stephanie Rockelé   [ 5 mei 2018 05:32 bijgewerkt door Patrick Leunens ]


Woensdag vierden we de verjaardag van Noore. We maakten cadeautjes en kregen een lekker waterijsje van Noore.
We bespraken ook het praatraadverslag.
Donderdag, na het turnen,deden we onze praatronde. Er waren kinderen die woensdag ook al heel wat te vertellen hadden.
Noore en Magali gingen naar de praatraad.
Wij begonnen ondertussen aan de eerste fase van het moederdagcadeau.
Dit duurde nog heel de dag.
Op het einde van de dag maakten we nog tijd voor een verhaaltje.

Vrijdagochtend was er een uitgebreide kring over baby's in de buik.
We pakten onze cadeautjes voor mama in.
We legden de spullen klaar voor ons kamp.
De dag was weer zo voorbij.

Goed om te weten: de moederdagcadeautjes moeten dit weekend uitgepakt worden!
Kijk zondag goed naar het weerbericht voor ons kamp.
Zonnecrème, shampoo en pantoffels komen mee van de klas. Regenlaarzen nemen we niet mee!!
Prettig weekend en we kijken allemaal uit naar maandag!


1-10 of 238