Nieuws‎ > ‎

Alle grootworders én de zon present op het Grootwordenfeest!!!

Geplaatst 9 mei 2013 05:51 door Freinetschool Triangel
Gisterenavond zag het er niet goed uit! Wind en regen teisterden de al opgestelde tentjes. Maar deze morgen was de lucht opgeklaard en konden alle grootworders en hun familie aan de slag op het 'Grootwordenfeest'.
 
Het 'Grootwordenfeest' wordt in Freinetschool Triangel om de 2 jaar georganiseerd voor de kinderen van de eerste graad (1ste en 2de leerjaar).Het feest wordt voorbereid met de kinderen in de klas, de organisatie is in de handen van een groep ouders en gebeurt in overleg met het team. Het is de bedoeling aan ALLE kinderen, ongeacht hun levensbeschouwing, een onvergetelijk moment te bezorgen en op een plezante manier bewust hun 'grootworden' te laten ervaren.
 
Dat was vandaag ook het geval. Eerst moest er een heel aantal opdrachten worden uitgevoerd. Dan kregen de kinderen een prachtig verhaal voorgelezen. Tot slot kregen ze allen hun 'Grootword-cadeau'.
 
De voormiddag werd afgesloten met een groepsfoto en een lekkere receptie!
 
Heel veel dank aan alle aanwezige grootworders en hun familie. Vooral ook een dikke merci aan alle ouders die dit feest hebben georganiseerd en aan allen die vandaag de handen uit de mouwen hebben gestoken om alles in goede banen te leiden!
 
Meer foto's van het Grootwordenfeest kunnen binnenkort bekeken worden op de fotopagina's van deze website of door HIER te klikken.
Comments