Nieuws‎ > ‎

Bericht voor de Triangelouders: doe mee aan de enquête!

Geplaatst 2 apr. 2015 05:19 door Freinetschool Triangel

Beste Triangelouders,


Vanaf vandaag kan je deelnemen aan een ouderbevraging. Dit kan zowel digitaal als op papier. Wie digitaal wil deelnemen vindt in een brief in het postvakje in de school, de link naar de webpagina van de bevraging !

 

Via deze link wordt u onmiddellijk doorverbonden met de bevraging. Wie de bevraging op papier wil invullen kan een exemplaar bekomen op het secretariaat. U kunt dit na het invullen anoniem deponeren in de bus in de hal aan de postvakjes.

 

Deze bevraging kadert in een voortdurend proces om de kwaliteit van het onderwijs in Triangel te verbeteren. Uw antwoorden worden verwacht vóór 1/5/2015. We plannen een bespreking van de resultaten van deze bevraging op de volgende openschoolraad.

 

We vragen om per gezin één bevraging in te vullen. Ouders moeten dus samen tot een eenduidig antwoord komen. Voor verdere commentaar is er ruimte voorzien op het einde van de bevraging. Aan ouders die in co-ouderschap een kind opvoeden in aparte gezinnen, vragen we om dit samen te doen. Bij gescheiden ouders lijkt het ons best dat het gezin waar het kind het grootste deel van de tijd verblijft, deze vragenlijst invult. Merk op dat dit een bevraging is over de algemene schoolwerking. 

 

Mocht u vragen hebben over dit alles, aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinator of Bart Goethals en/of Nele Salaets, ouders uit de schoolraad die deze bevraging coördineren.

 

Deze bevraging heeft natuurlijk alleen maar zin indien een groot aantal ouders er aan deelneemt. Wij vragen u dan ook om massaal uw ingevulde bevraging terug te bezorgen.

Comments