Nieuws‎ > ‎

Dit jaar kwam de Sint in de parochiezaal!

Geplaatst 7 dec. 2014 12:09 door Freinetschool Triangel
Elk jaar hebben de Sint en zijn Pieten wel een verrassing in petto. Soms komen zij met de schoolbus, soms met een bakfiets, soms met een mobilehome, soms met de tractor of paard en kar.

Maar dit schooljaar liep het toch wel de spuigaten uit. Hij kwam niet naar Triangel maar wou dat alle Triangelkinderen en de Triangelleerkrachten naar de parochiezaal kwamen. Hij had voor politiebegeleiding gezorgd zodat zowel onze kleinsten als de stoere kinderen van de 3de graad, veilig ter plaatse zouden geraken. Bedankt politie van Heist-op-den-Berg.

De Sint wou er in de parochiezaal een gebeuren van maken waar iedereen kon zien wat de anderen van de opdrachten terecht brachten. Die opdrachten had hij als boodschappen ingesproken en kregen de kinderen afgelopen week tijdens de buitentijd te horen. Maar natuurlijk had hij zijn opdrachten ook per brief laten bezorgen in alle klassen.

Het was een druk en fijn gebeuren in de parochiezaal. En als alle cadeautjes waren uitgedeeld vertrok de Sint en zijn Pieten per jaguar naar hun volgende halte ...

BEDANKT SINT! BEDANKT PIETEN! TOT VOLGEND JAAR.

Een filmpje hierover vinden jullie op YouTube. KLIK HIER!   
Comments