Nieuws‎ > ‎

Duiveltjes op kamp!

Geplaatst 18 okt. 2016 00:29 door Freinetschool Triangel   [ 18 okt. 2016 00:50 bijgewerkt ]
Als eersten dit schooljaar zijn de Duiveltjes, de kinderen van de klas van Benny van het 4de, 5de en 6de leerjaar, op kamp vertrokken! Met de fiets rijden ze naar kampplaats Heidebloem in Langdorp. Vrijdag worden ze terug verwacht in Triangel.

Het wordt een boeiend kamp waar weer heel wat doelstellingen uit de leerplannen en heel wat eindtermen aan bod komen. En daarnaast is een gezamenlijk verblijf van meerdere dagen natuurlijk een ideale teambuilding. De samenwerking in de klasgroep, kinderen en leerkracht, krijgt er een stevige boost door. Het omgaan met heimwee hoort daar ook bij! En de groei naar zelfstandigheid is een andere doelstelling die door deze activiteit wordt bereikt. Daarom vinden we het in Triangel heel belangrijk dat iedereen aan het kamp deelneemt.

Op het programma van de Duiveltjes staan ondermeer een verkenningstocht,  bezoek aan de Heimolen, bezoek aan het Kasteel van Horst, een zwembeurt, een muziekatelier, bezoek aan het klompenmuseum en natuurlijk de niet te missen 'bonte avond'.

Met speciale dank aan alle ouders die een steentje bijdragen om dit kamp mogelijk te maken!

Veel plezier aan de Duiveltjes en de begeleiders!!!

Meer foto's van het vertrek van de Duiveltjes: KLIK HIER
Comments