Nieuws‎ > ‎

Gastvrije Award: stem op Triangel!

Geplaatst 14 mrt. 2016 03:26 door Freinetschool Triangel

Stem op ons en help ons aan een Gastvrije Award én 1000 euro! 

Met, 'Klasinitiatieven voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen', doen wij mee aan Gastvrije Gemeente. Met deze campagne gaat @Vluchtelingenwerk op zoek naar initiatieven die iets gastvrij doen voor asielzoekers en vluchtelingen. Druk op onderstaande link en stem ons naar de overwinning!


Vanaf vandaag kunnen we stemmen verzamelen voor ons eigen gastvrije initiatief.
Maar liefst 353 gastvrije initiatieven schreven zich de voorbije maanden in. Het doet ons deugd te zien dat er zoveel gastvrijheid is in Vlaanderen en Brussel voor asielzoekers en vluchtelingen. Bedankt daarvoor! 

Het initiatief dat de meeste stemmen krijgt van het publiek wint de publieksprijs: een Gastvrije Award én 1000 euro.Lees hieronder hoe je kan stemmen en hoe je zoveel mogelijk mensen voor jouw gastvrij initiatief laat stemmen.

Hoe stemmen?
Surf naar www.gastvrijegemeente.be.  
Zoek ons initiatief (zoek bv naar Triangel) en klik op ‘stem nu’. Vul je mailadres in en klik op ‘stemmen’. Bevestig je stem in de bevestigingsmail die je in je mailbox ontvangt.  Zo, nu heb je gestemd voor ons initiatief en sta we al een stap dichter bij de publieksprijs.
(Opgelet: een like op Facebook telt niet)

Hoe meer stemmen verzamelen?
Om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen is het belangrijk dat we goed communiceren. Elk initiatief heeft een eigen pagina op www.gastvrijegemeente.be. Gebruik deze link in al je communicatie.

Via de link vind je meer tips om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Je vindt er o.a. een voorbeeld van een mail, een bericht naar de pers en nog veel meer.
In een notendop:
— Gebruik je eigen communicatiekanalen: website, nieuwsbrief of publicaties.
— Sociale media: mobiliseer je volgers op Facebook, Twitter, LinkedIn, …
— Lokale pers: als de lokale pers schrijft over je initiatief kan je heel wat stemmen verzamelen.Gastvrije Awardshow op donderdag 14 april 2016 
Tijdens de Gastvrije Awardshow op 14 april worden naast de publieksprijs ook zeven andere Gastvrije Awards uitgedeeld. De jury kiest uit alle ingediende initiatieven wie de meest gastvrije school, gemeente, vereniging, bibliotheek, cultuurorganisatie, bedrijf of individu is. We serveren je een fijne avond met muziek, comedy, een hapje en een drankje.

Wanneer: vrijdag 14 april van 20u tot 21u30.
Waar: Daarkom vzw – Wolvengracht 18 1000 Brussel (op de hoek van de Nieuwstraat en het Muntplein)
Inschrijven is gratis en kan via deze link

Comments