Nieuws‎ > ‎

Grootwordenfeest 2019

Geplaatst 27 mei 2019 06:56 door Freinetschool Triangel

Op 4 mei 2019 was het Grootwordenfeest!


Dit is een feest voor de kinderen van de eerste graad. Ze vieren samen met familie en vrienden dat ze groot geworden zijn. Daarvoor moeten de kinderen wel een aantal proeven doorstaan waarmee ze bewijzen dat ze inderdaad al groot zijn!


Die bewuste zaterdagochtend nam een verteller de kinderen mee in het verhaal van een jongen die in een zeepbel zat en zo de wereld rondreisde. Het was een veilige plek, maar na een tijdje ook een eenzame plek. De jongen maakte vele avonturen mee tijdens zijn reis. En dan vertrokken de kinderen op tocht… 


Ze legden drie proeven af: ze stapten zelf in een grote bubble ball en legden daarmee een parcours af. Ze rolden over de grond en sprongen in een groot nest. Bij een andere proef bliezen ze reuzegrote bellen van zeepsop. Bij de laatste proef zaten ze op een karretje en reden ze door een mysterieuze tunnel waar ze heel wat beleefden.


Alle kinderen hadden alle proeven goed gedaan en daarna werden ze 'groot' verklaard. Iedereen kreeg een mooi cadeau met wensen van hun gasten. Een dag om nooit te vergeten!


Sfeerfoto's van deze fantastische dag vind je HIER.
Comments