Nieuws‎ > ‎

Het is lentefeest geweest!!!

Geplaatst 30 mrt. 2013 11:51 door Freinetschool Triangel   [ 30 mrt. 2013 14:09 bijgewerkt ]

Maar geen nood alle Triangelaars gingen samen aan de slag in de grote reuze lente - muziek - zoek - knutseltocht. (Dank aan de organisatoren Els, Bart en Benny!)

 

Zij moesten op zoek naar een muziekinstrument en eens dit werd gevonden kregen ze de opdracht aan een kunstwerk te werken. Dat kunstwerk werd gemaakt met takken, twijgen, kippendraad en ijzerdraad. Na 10 minuten ging men op zoek naar een nieuw instrument en werkte men verder aan het kunstwerk dat de vorige groep(en) begonnen waren.

Wie naar de klokken moest zoeken, ontmoette de paashaas. En die had natuurlijk lekkere chocolade eitjes verstopt! Smullen maar.

Als iedere groep alle instrumenten gevonden had, werden de kunstwerken gepresenteerd. Er waren pareltjes bij: vliegtuigen, draken, bomen met nesten, hangbuikvarkens met een Triangel onder de buik, ...

Deze kunstwerken zijn nog te bezichtigen op het graspleintje voor het secretariaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de voorstelling werd er nog even naar de klas gegaan om alle spulletjes op te halen en dan begon de vakantie-uittocht!  

PAASVAKANTIE!

 

Wie meer foto's van het lentefeest wil zien kan terecht op de fotopagina van deze website of kan HIER KLIKKEN!

Waar is de lente? Waar is de zon? Dat vroegen wij ons afgelopen vrijdag af toen we van start gingen met het lentefeest. Een historisch lentefeest want nooit eerder in de geschiedenis van Triangel werd er een lentefeest gevierd in de sneeuw!

 

 

 

 En dan 's namiddags de beloofde verrassing! 

Wat was dat zeg! Niet minder  dan 17 artiesten van 'Cirkus in beweging', meerbepaald het jongerencircus ' Zigzag' brachten ons een mooie show! Dankzij de opbrengst van de 'Kidsfuiven' die de afgelopen jaren werden georganiseerd kon deze mooie circusvoorstelling gefinancierd worden. (Met een hartelijke dank aan Myriam, de mama van Katoo, Billie en Noor, voor de organisatie van deze fuiven!). De Triangelkinderen hadden via de klasraad en de praatraad gekozen om met dat geld een voorstelling naar de Triangel te halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments