Nieuws‎ > ‎

Het wordt menens!

Geplaatst 20 feb. 2017 11:33 door Freinetschool Triangel

De 'lege' klas van de Monstertjes!

Eind vorige week ontruimden de Monstertjes, de kinderen van de klas van Bart, met veel ijver hun klaslokaal. Vandaag namen ze hun intrek in hun 'nieuwe' klas, het oude documentatiecentrum.

Na de paasvakantie starten de werken voor het nieuwe Triangelgebouw. Hiervoor moet het gebouw waar de Monstertjes inzaten, samen met nog andere gebouwen aan de Kleine Steenweg, gesloopt worden.
Het documentatiecentrum was al verhuisd naar een lokaaltje naast de keuken en om niet alle verhuizen op hetzelfde moment te moeten doen, werd beslist om de Monstertjes nu al te verhuizen. Het lege lokaal kan nu gebruikt worden om materiaal te verzamelen dat op zaterdag 1 april 2017 (geen grap!) tijdens de grote verhuis werkdag voor een prikje of gratis kan worden meegenomen door de hopelijk talrijk opgekomen 'verhuizers'. Staan in de aanbieding: stoeltjes, lessenaars, tafels, kasten, allerlei materiaal dat ooit in de klassen werd gebruikt, oude TV's, ....

De 'nieuwe' klas van de Monstertjes!

Vorig weekend legde meester Bart en Ludo, onze klusjesman, de laatste hand aan de inrichting van de locatie waar de Monstertjes worden in onder gebracht tot het nieuwe gebouw klaar is. Je kan de Monstertjes nu terugvinden in de eerste klas, links na het tuinhuisje.

Binnenkort volgen ook nog de verhuis van de turnzaal, de voor- en naschoolse opvang, de klas van Truus, Nathalie & Kathy, Tine en Stephanie.

En dan, omstreeks 10 april, worden de grote werken gestart! 
Comments