Nieuws‎ > ‎

Hij is opnieuw van Triangel!!!

Geplaatst 1 okt. 2016 11:50 door Freinetschool TriangelVandaag wonnen de kinderen van Triangel opnieuw de CROSS-CUP TROFEE van de 39ste Interscholencross georganiseerd door de Sportdienst van Heist-op-den-Berg en de Atletiekvereniging Zuiderkempen!

Triangel was op de interscholencross aanwezig met 76 deelnemers. Dat is 64% van alle kinderen van de lagere school. Een hoog percentage! Van de jongens van het 5de leerjaar was er niemand aanwezig. Dat was spijtig.
Mogen we alle deelnemende kinderen, alle aanwezige ouders, kortom ALLE SUPPORTERS van harte proficiat wensen. Natuurlijk mogen we onze bewegingscoördinator Ilse en alle leerkrachten niet vergeten die hun uiterste best hebben gedaan om zoveel mogelijk kinderen te motiveren om aan deze sportieve manifestatie deel te nemen.Een dikke BRAVO is wel op z'n plaats.Binnenkort vindt men alle uitslagen en een uitgebreide fotoreportage van de interscholencross op de website.Alle deelnemers krijgen ook nog een brevet en ook de sportiefste klas van Triangel krijgt een brevet. Wie dat is verneemt u weldra.

Comments