Nieuws‎ > ‎

Krokodilletjes op kamp (dag 1)

Geplaatst 15 mei 2017 12:36 door Patrick Leunens   [ 15 mei 2017 13:33 bijgewerkt ]

Onze eerste kampdag zit er op. Met dat stralende weer was dat niet moeilijk.

We maakten samen ons bedje klaar, op de zolder.


We aten lekker veel aardbeien en druiven :)

We aten onze boterhammetjes in het gras op.


Na de middag werd het al heel wat spannender. We konden niet wachten om te gaan zwemmen.

Papa van Elias las een verhaaltje voor. We lagen knusjes in onze slaapzak of knuffelden met ons knuffeltje. We genoten even van de rust.


Niet snel daarna spraken we af met de Vuurvliegen. Iedereen ging samen met 1 of 2 Vuurvliegen hun cadeautjes in het bos zoeken. Sommigen zaten echt heel goed verstopt. Deze zoektocht samen bracht ons allen dichter bij elkaar. En dit gezamenlijke moment ging verder toen we samen een ijsje aten. Samen met de Vuurvliegen gingen we dan ook naar het zwembad. De wildwaterbaan was geweldig. De kinderen vonden het echt zalig en wij, de volwassenen, ook!!!


Na het zwemmen waren we even uitgeput en we hadden honger. De frietjes (met videe) werden met veel smaak opgegeten. De soep, die er aan vooraf ging, ook.


Het ijsje, als dessert, houden we tot morgen. We genoten nog even van de speeltuin. We maakten een klein vuurtje klaar voor de Vuurvliegen. En nu liggen we allemaal in ons bedje. Uitgeput kijken we uit naar morgen: fietsen, nog een ijsje eten en mama/ papa terug zien!!! Wat een leuk vooruitzicht. Zoete dromen zullen volgen….


Het eerste deel van de foto’s staat hier: Foto's_Krokodilletjes_kamp2017

Comments