Nieuws‎ > ‎

Opendeurdag Triangel bouwt: bericht aan de ouders

Geplaatst 19 mei 2017 03:19 door Freinetschool TriangelDe opendeurdag komt er met rasse schreden aan! Hoog tijd om in actie te schieten.

De promotie wordt, naast de mond aan mond reclame, in hoofdzaak gevoerd via folders en affiches. Deze zijn klaar en u vindt er een aantal bij dit briefje. Mogen wij u vragen om deze te verspreiden bij mogelijk geïnteresseerden? Meer folders en affiches zijn te verkrijgen op het secretariaat. Wie affiches kan/wil verspreiden in zijn/haar buurt, kan hiervoor de nodige exemplaren meenemen. Bedankt!  

De takenlijsten zijn er ook weer. U kan er niet naast kijken! Ze staan opgesteld onder het afdak, aan de ingang van onze tijdelijke school. Wij vragen aan alle ouders om zich voor één uurtje te engageren. Zo kan de opendeurdag organisatorisch vlekkeloos verlopen. Wij zoeken nog iemand (of een paar mensen) die de geluidsinstallatie kan (kunnen) bedienen. En een presentator voor de klasoptredens! Kandidaten kunnen zich melden bij de coördinator.

Ook de opendeurdag-taartentraditie’ houden we in ere! Wij vragen aan een 25-tal gezinnen om één zelfgebakken, één zelfgekochte taart of één ander dessert mee te brengen op zaterdag 3 juni om 14u30 of vroeger. Schrijf uw naam op de taartenlijst en breng de taart mee op de opendeurdag. De verkoop hiervan levert ons steeds weer wat extra financiële middelen op om het verblijf van de kinderen op Triangel nog wat aangenamer te maken.

Openingsact:  alle informatie over de openingsact (tussen 14u30 en 14u45) vindt u in een afzonderlijk foldertje bij deze brief. Wij hopen dat alle kinderen aanwezig zijn om de opendeurdag een vliegende start te bezorgen!

Werfhekkunst: wij willen de werfhekken die rond de nieuwbouwwerf staan opgesteld een kunstzinnige aanblik geven. De Triangelkinderen maken in de verschillende klassen kunstwerken om aan deze hekken te bevestigen. Ouders kunnen daarbij in de klassen helpen. Neem daarvoor contact op met de klasleerkracht(en) van uw kind(eren). Ook individuele ouders, met of zonder de hulp van kinderen, kunnen een kunstwerk maken en aan de hekken bevestigen! Meer info eveneens in het bijgevoegde foldertje.

In première: de maquette van de nieuwbouw. De leerlingen van het vijfde jaar architecturale en binnenhuiskunsten van het GO! Busleyden Atheneum campus Caputsteen in Mechelen realiseerden op basis van de plannen een maquette van de nieuwbouw. Deze maquette wordt tijdens de opendeurdag voor het eerst getoond aan het grote publiek. Kom dat zien!

Tot slot: de Heistse Pijl. Omdat op zaterdag 3 juni tussen 13u45 en 14u20 de wielerwedstrijd de Heistse Pijl Triangel voorbijraast start de opendeurdag pas om 14u30. Dan zouden alle moeilijkheden om de school te bereiken voorbij moeten zijn! Het eenrichtingsverkeer en het parkeerverbod zijn dan opgeheven. Omdat we later starten zullen we ook een half uurtje langer openblijven: einde om 18u30. Zo heeft iedereen de tijd om alle klassen te bezoeken en te genieten van de optredens van de kinderen, het lekkere eten en drinken én de gezellige sfeer.

Bedankt aan iedereen die ook dit jaar helpt om van de opendeurdag een succes te maken. 

En vooral: geniet van dit jaarlijkse Triangelfeest!

Het Triangelteam

Comments