Nieuws‎ > ‎

Ouderbevraging niet vergeten? Wij willen uw mening kennen!!!

Geplaatst 26 apr. 2015 09:22 door Freinetschool Triangel
Vanaf 1 april kunnen alle Triangelgezinnen een ouderbevraging invullen. Wij willen graag uw mening kennen. Daarom hierbij nogmaals een oproep aan alle gezinnen om deel te nemen. Dit kan elektronisch of op papier. Wie de enquête elektronisch wil invullen vindt de link naar de bevraging in zijn/haar postvakje. Wie een papieren versie wil invullen kan een exemplaar bekomen op secretariaat en dit na het invullen deponeren in de bus in de hal aan de postvakjes.

We vragen om per gezin één bevraging in te vullen. Ouders moeten dus samen tot een eenduidig antwoord komen. Voor verdere commentaar is er ruimte voorzien op het einde van de bevraging. Aan ouders die in co-ouderschap een kind opvoeden in aparte gezinnen, vragen we om dit samen te doen. Bij gescheiden ouders lijkt het ons best dat het gezin waar het kind het grootste deel van de tijd verblijft, deze vragenlijst invult. Merk op dat dit een bevraging is over de algemene schoolwerking. 

 

Mocht u vragen hebben over dit alles, aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinator of Bart Goethals en/of Nele Salaets, ouders uit de schoolraad die deze bevraging coördineren.


Opgelet: op 1 mei 2015 wordt de bevraging onverbiddelijk afgesloten. Snel zijn is dus de boodschap. 
Comments