Nieuws‎ > ‎

Persbericht Boekenbeurs!!!

Geplaatst 22 nov. 2015 04:27 door Freinetschool Triangel
Hieronder en in bijlage vinden jullie het persbericht over de boekenbeurs van vrijdag 27 november 2015 in Triangel. Dit mag natuurlijk verspreid worden!!!


Persbericht

18.11.2015

Freinetschool Triangel (Booischot) organiseert een boekenbeurs op vrijdag 27 november 2015, Kleine Steenweg 33 in Booischot 

PRACHTIGE KINDERBOEKEN TE KOOP IN FREINETSCHOOL TRIANGEL

Op vrijdag 27 november 2015 organiseert Freinetschool Triangel i.s.m. boekhandel Pardoes een grootse boekenbeurs. “Het is de eerste keer dat we in onze school een heuse boekenbeurs organiseren. De kinderen promoten de beurs in hun omgeving via zelfgemaakte folders. Food- en drinkcaravan De Buurvrouw zorgt voor drankjes en verse groentesoep. Het aanbod bestaat voornamelijk uit prachtige kinderboeken, maar je kunt er ook diverse educatieve en informatieve boeken kopen”, zegt Patrick Leunens, coördinator van Freinetschool Triangel. De beurs opent eerst de deuren voor leerlingen van Freinetschool Triangel zelf, vanaf 10.45 uur. Daarna, van 15.00 uur tot 18.30 uur, zijn ook ouders, grootouders, familie, vrienden en buren welkom!

De boekenbeurs wordt georganiseerd i.s.m. boekhandel Pardoes. De boekenbeurs in Freinetschool Triangel zal een aanbod bevatten van meer dan 70 m² boekoppervlakte. De beurs richt zich vooral op kinderboeken, maar ook voor volwassenen zijn er  allerlei educatieve en informatieve boeken.

Patrick Leunens, coördinator van Freinetschool Triangel: ”Met deze boekenbeurs slaan we twee vliegen in een klap. We wakkeren het leesplezier bij onze kinderen aan. Dat vinden we zeer belangrijk. Een goed boek is daarbij onmisbaar. Anderzijds biedt de opbrengst van deze boekenbeurs ons de kans om het boekenaanbod van ons eigen documentatiecentrum uit te breiden. Ook niet onbelangrijk in tijden dat er in scholen opnieuw moet bespaard worden.”

De Triangelkinderen gaan zelf folders bussen in de buurt van de school. “Hiermee willen ze niet alleen ouders en familie maar ook de buren de kans geven om de geschenkenmand voor de komende feesten met boeken van hun schoolboekenbeurs te vullen.”

Bij ‘De Buurvrouw’, een mobile Food- en Drinkcaravan, kunnen de bezoekers terecht voor een lekker drankje en een kop verse groentesoep.

‘Leren schrijven en lezen door te schrijven en te lezen’ is in Freinetschool Triangel het uitgangspunt om kinderen te leren schrijven en lezen. “Wat kan daar beter bij helpen dan een goed boek? Wij hopen dus op een grote opkomst. Iedereen is welkom.”

Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Patrick Leunens, coördinator Freinetschool Triangel, tel. 015 22 16 30


Comments