Nieuws‎ > ‎

Persbericht: Triangel in de kijker

Geplaatst 19 mei 2014 06:25 door Freinetschool Triangel

PERSBERICHT


Opendeurdag met vele optredens en activiteiten zoals op een sapjesfiets je eigen smoothie trappen, zaterdag 24 mei van 13u30 tot 18u00, Freinetschool Triangel, Kleine Steenweg 33 te Booischot

 

FREINETSCHOOL TRIANGEL IN DE KIJKER

 

Zaterdag 24 mei van 13u30 tot 18u00 kunt u naar de jaarlijkse opendeurdag van Freinetschool Triangel in Booischot gaan. De dag begint met een openingsact: Triangel in de kijker. “De kinderen krijgen de gelegenheid om een activiteit, een onderzoek, een project, … uit hun klas op het podium in de kijker te zetten!”, zegt Patrick Leunens, coördinator van Freinetschool Triangel. “En ook leuk: je kan met een sapjesfiets zelf je eigen smoothie trappen!”

 

‘Triangel in de kijker’ is de rode draad doorheen deze opendeurdag. “In onze school wordt elke dag hard en creatief gewerkt. Om dit aan de bezoekers te tonen worden op het podium, in de klassen maar ook over het hele schooldomein opmerkelijke realisaties, werkstukjes of mooie en aangename plekjes in het zonnetje gezet.”

 

De klassen van Freinetschool Triangel staan heel de namiddag open voor bezoekers. Zij krijgen de kans om te ervaren hoe een Freinetklas er uit ziet en functioneert.

 

“In onze school verwerven de kinderen kennis en vaardigheden, maar ook inzichten in mens, natuur en samenleving. Al deze kennisdomeinen worden op een evenwaardige wijze behandeld.”

 

Freinetschool Triangel is bewust een open school. “We staan stil bij gebeurtenissen in de buurt, in de wereld, in de familie, op de sportclub enzovoort en verwerken dit in het dagelijkse klasgebeuren. De opendeurdag is een ideaal moment om dit aan de buitenwereld te tonen.”

 

Naast de openklassen zijn er optredens van alle leerlingen, zelfgemaakte Triangelspelletjes, ateliers en workshops. “En natuurlijk lekkere drankjes, taart door de ouders gebakken, frietjes, ijsjes en je kan met een sapjesfiets zelf je eigen smoothie trappen!”

 

 

Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Freinetschool Triangel, tel. 015 22 16 30 of neem een kijkje op www.freinetschool-triangel.be
Ċ
Freinetschool Triangel,
19 mei 2014 06:25
Comments