Nieuws‎ > ‎

SUPERVLIEG

Geplaatst 7 mei 2015 12:38 door Patrick Leunens
Op zondag 24 mei 2015 neemt Triangel deel aan het kinderkunstenfestival SUPERVLIEG in Booischot. Daardoor is er dit schooljaar geen klassieke opendeurdag, maar wel een openklassendag op zaterdag 30 mei 2015 van 14u tot 18u. Meer info hierover ontvangt u weldra.

Op SUPERVLIEG rekenen we op een klein engagement van onze Triangelouders. Een hele reeks taken moeten worden ingevuld. Indien we met z’n allen gedurende één uur een taakje opnemen, schiet er nog ruimschoots tijd over om van het kinderkunstenfestival te genieten.

 

De takenlijsten hangen in de hal aan de postvakjes of kunt u downloaden op onze website. Kom uw naam invullen! Vele handen maken het werk licht. Indien u zich opgeeft als vrijwilliger krijgt u gratis een vrijwilligersbandje. D.w.z. dat er een hapje en een drankje op u staat te wachten in het vrijwilligerslokaal (parochiezaal, 1ste verdiep). De vrijwilligersbandjes geven GEEN recht op gratis toegang. Hiervoor heeft men een deelnemersbandje nodig.

 

De deelnemersbandjes van de Triangelkinderen betaalt de school. Ouders, grootouders en andere familieleden betalen 4 euro per bandje. Deze bandjes zijn te bestellen via het secretariaat, het Cultuurcentrum Zwaneberg of aan de ingang van SUPERVLIEG. (opgelet: niet vergeten te vermelden dat het gaat over kinderen van Triangel!)

 

Het is de bedoeling om met zoveel mogelijk Triangelaars aanwezig te zijn. Ouders en kinderen van Triangel kunnen aan onze stand een Triangelbandana afhalen. Voor de kinderen is er een gratis Triangelpet, voor de medewerkers die een taak doen is er een Triangel T-shirt voorzien.      

 

En tot slot! RITMES UIT BOOISCHOT EN DE WERELD! De wereld laat zich horen in Booischot. Slaginstrumenten vinden we in alle landen en culturen.

De Monstertjes en de Duiveltjes (de Triangelkinderen van het 5de en het 6de leerjaar) maken er een harmonieus geheel van.

Breng een slaginstrument mee! Een trommel, blik, emmer, triangel, zeepdoos, …, Samen laten we ons horen!!!

 

We verwachten alle Triangelaars, met een slaginstrument, aan het plein aan de kerk in Booischot op zondag 24 mei 2015 om 13u !!!

 

Alvast bedankt voor uw medewerking en wij wensen u

een fijn kinderkunstenfestival SUPERVLIEG!!!!

 

 

HET TRIANGELTEAM

Comments