Nieuws‎ > ‎

't is weer voorbij die mooie zomer...

Geplaatst 29 aug. 2019 01:33 door Freinetschool Triangel
Maandag 2 september is het zover, de start van het nieuwe schooljaar! Voor Triangel is het zelfs een speciaal schooljaar, dat zullen jullie snel ontdekken.

Wij verwachten alle kinderen maandagochtend om 8u40 in onze school. Het Triangelteam zal klaarstaan om jullie te ontvangen.

Nadat de kinderen naar de klas gebracht zijn, nodigen wij de ouders uit voor een tas koffie of thee op de speelplaats onder het afdak. Zo kunnen de ouders kennismaken met elkaar en even napraten. Om 9u30 zal er getriangeld worden en worden de ouders verzocht de school te verlaten langs de hoofdingang zodat de klassen niet gestoord worden.

Denk eraan: vanaf dit schooljaar eindigt de school ook op maandag om 15u30!

De ouders van nieuwe leerlingen en instappers in de kleuterklas worden verwacht om de inschrijvingsformulieren te ondertekenen op het secretariaat. Graag hadden wij dit de eerste week van het schooljaar in orde gebracht, u kan hiervoor elke dag terecht op het secretariaat.

Denk er ook aan om jullie postvakje leeg te maken (let op: nieuwe alfabetische indeling!), bij de start van het schooljaar hoort traditioneel heel wat info die je hier kan vinden. Voor vragen, opmerkingen, … kan u steeds terecht op het secretariaat! Wij wensen jullie van harte een fijne start toe van een tof schooljaar!

Comments