Nieuws‎ > ‎

Triangel in de kijker!

Geplaatst 13 mei 2014 01:13 door Freinetschool Triangel   [ 13 mei 2014 08:14 bijgewerkt ]Zaterdag 24 mei van 13u30 tot 18u is er in  Freinetschool Triangel de jaarlijkse opendeurdag. De dag begint met een openingsact: Triangel in de kijker. De kinderen krijgen de gelegenheid om een activiteit, een onderzoek, een project, … uit hun klas op het podium in de kijker te plaatsen!.

 

‘Triangel in de kijker’ is meteen ook de rode draad doorheen deze opendeurdag. In onze school wordt elke dag op onze eigen wijze hard en creatief gewerkt. Om dit aan de bezoekers te tonen worden op het podium, in de klassen maar ook over het hele schooldomein opmerkelijke realisaties, werkstukjes of mooie en aangename plekjes in de aandacht geplaatst.

 

De klassen van Freinetschool Triangel staan heel de namiddag open voor nieuwe en vertrouwde bezoekers. Iedereen krijgt de kans om te ervaren hoe een Freinetschool of Freinetklas er uit ziet en functioneert.

 

In Triangel verwerven de kinderen kennis en vaardigheden, maar ook inzichten in mens, natuur en samenleving worden op een evenwaardige wijze behandeld. Freinetschool Triangel is bewust een open school. We staan stil bij gebeurtenissen in de buurt, in de wereld, in de familie, op de sportclub enzovoort en verwerken dit in het dagelijkse klasgebeuren. De opendeurdag is een ideaal moment om dit aan de buitenwereld te tonen.

 

Naast de openklassen zijn er optredens van alle klassen, zelfgemaakte Triangelspelletjes, ateliers en workshops. “En natuurlijk lekkere drankjes, taart door de ouders gebakken, frietjes, ijsjes en je kan met een sapjesfiets zelf je eigen smoothie trappen!”

 

Hieronder kunt u het programma downloaden.

 

 

Ċ
Freinetschool Triangel,
13 mei 2014 01:13
Comments