Nieuws‎ > ‎

Triangel zoekt voor schooljaar 2016-2017!!!

Geplaatst 14 jun. 2016 07:29 door Freinetschool Triangel

GO! FREINETSCHOOL TRIANGEL IN BOOISCHOT ZOEKT

HALFTIJDSE LEERKRACHT (M/V) IN EEN ONDERSTEUNENDE

ZORGOPDRACHT IN EEN FREINETSCHOOL

Zeer gemotiveerde onderwijzer(es) lagere school met kennis van en interesse in het Freinetonderwijs. De uren worden gepresteerd in de lagere school ter ondersteuning van de klasleerkracht en dit op niveau van de leerlingen, leerkrachten en school. Bereid zijn om zich te engageren in de Freinetpedagogie en deel willen uit maken van een dynamisch Freinetteam met de daarbij horende extra inzet, motivatie en bereidheid om zich bij te scholen in de Freinetpedagogie!

Vereiste studies/diploma: Prof. bach. lager onderwijs

Contract van bepaalde duur van 1 september 2016 tot 30 juni 2017

Een halftijdse betrekking voor de duur van een schooljaar in een creatieve en uitdagende Freinetschool. De te presteren uren worden in onderling overleg vastgelegd. Kandidaten die specifiek kiezen voor een halftijdse betrekking worden aangemoedigd om hun kandidatuur te stellen.

Procedure: op basis van de gemotiveerde sollicitatiebrieven (waarom solliciteer ik in Freinetschool Triangel?) en de CV's wordt een selectie gemaakt. De geselecteerde sollicitanten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Solliciteren per brief of email (bs.booischot@g-o.be) tot uiterlijk 30 juni 2016. Sollicitatiegesprekken hebben plaats in de week van 4 juli tot 10 juli 2016.

GO! FREINETSCHOOL TRIANGEL

T.a.v. Patrick Leunens - coördinator

KLEINE STEENWEG 33

2221 BOOISCHOT

015/22016.30 – bs.booischot@g-o.be

www.freinetschool-triangel.be

Ċ
Freinetschool Triangel,
14 jun. 2016 07:29
Comments