Nieuws‎ > ‎

Vacature: graag verspreiden a.u.b.!!!

Geplaatst 20 feb. 2018 12:36 door Freinetschool TriangelGO! FREINETSCHOOL TRIANGEL in BOOISCHOT


zoekt FREINETLEERKRACHT (M/V)


IN EEN ONDERSTEUNENDE ZORGOPDRACHT

 

Functieomschrijving

Freinetleerkracht voor 24/24 u per week in een ondersteunende zorgopdracht in de lagere school.

Zeer gemotiveerde onderwijzer(es) lagere school met kennis van en interesse in het Freinetonderwijs. De uren worden gepresteerd in de lagere school. Bereid zijn om zich te engageren in de Freinetpedagogie en deel willen uit maken van een dynamisch freinetteam met de daarbij horende extra inzet en motivatie!

Extra!

Vermoedelijk komt er na de paasvakantie een vacature vrij als Freinetleerkracht in de 3de graad. Indien de kandidaten positief geëvalueerd worden, is er een mogelijkheid om de opdracht in deze uren verder te zetten.

Profiel

Vereiste studies/diploma: professionele bachelor lager onderwijs

Duur

Contract van bepaalde duur van maandag 5 maart 2018 tot aan de paasvakantie.

Aanbod

Een voltijdse betrekking in een creatieve en uitdagende Freinetschool. Bij positieve evaluatie behoort een aanwerving na de paasvakantie tot einde schooljaar als Freinetleerkracht in de 3de graad tot de mogelijkheden.

Vermoedelijk komt er in het schooljaar 2018-2019 ook een vacature als Freinetleerkracht in een ondersteunende zorgopdracht vrij in de lagere school.

Gevraagd

Interesse en minimale kennis van het Freinetonderwijs is noodzakelijk. Bereid zijn om deze kennis uit te breiden d.m.v. overleg met collega's, nascholing en door het doornemen van documentatie over de Freinetpedagogie is eveneens een vereiste.

Contract

Contract van bepaalde duur - van 05 maart 2018 tot 30 maart 2018 – voltijds – vermoedelijk verlengbaar tot einde schooljaar

Plaats tewerkstelling

GO! FREINETSCHOOL TRIANGEL

KLEINE STEENWEG 33 2221 BOOISCHOT

Waar en hoe solliciteren?

Per brief of via e-mail: info@freinetschool-triangel.be

Contact

Patrick Leunens - GO! FREINETSCHOOL TRIANGEL

KLEINE STEENWEG 33, 2221 BOOISCHOT - 015/22 16 30 – 0486/49 39 78

Procedure

Op basis van de gemotiveerde sollicitatiebrieven (waarom solliciteer ik in Freinetschool Triangel?) en de CV's wordt een selectie gemaakt. De geselecteerde sollicitanten worden uitgenodigd voor een gesprek.

 

Motivatiebrief toevoegen is noodzakelijk!!!!

Ċ
Freinetschool Triangel,
20 feb. 2018 12:36
Comments