Nieuws‎ > ‎

Wist u het al? Het was weer carnaval!

Geplaatst 9 feb. 2013 05:50 door Freinetschool Triangel   [ 9 feb. 2013 07:32 bijgewerkt ]
Het Ruimtewezen en de Boze Heks botsten gisteren bij de opening van het carnavalsfeest in Triangel tegen elkaar. Een bluts in het ruimtetuig en een beschadigde bezem waren de start van een hilarische carnavalsstoet door het dorp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Les Majorettes Retteketet, voorafgegaan door de rijdende-muziek-bakfiets deskundig bestuurd door papa Ludo, openden de bonte stoet.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Achter een bord met de naam van hun klas, stapten alle Triangelaars al of niet begeleid door hun ouders, mee in de stoet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bij de terugkeer in Triangel was er voor iedereen een lekkere beker warme soep!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daarna daagden de Boze Heks en het Ruimtewezen de Triangelaars uit voor een spel: 'Twee tegen allen'. Er moesten 3 uitdagingen tot een goed einde gebracht worden. Indien de Triagelaars daar in slaagden, wachtte er een lekkere versnapering en een drankje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Als eerste uitdaging moesten alle klassen een danspasje komen tonen. Dan werden alle danspasjes achter elkaar uitgevoerd door iedereen en werd er een enige echte 'Triangelcarnavaldans' uitgevonden! Opdracht 1: GESLAAGD!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Als tweede uitdaging moesten alle klassen een 'toverbal' aan elkaar doorgeven zonder dat die op de grond viel! Opdracht 2: GESLAAGD!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De derde uitdaging was niet makkelijk. Alle Triangelklassen maakten een toverspreuk die op een groot bord werd voorgelezen. Nadien werd er van alle verschillende toverspreuken 1 grote Triangelcarnaval toverspreuk gemaakt die door alle aanwezigen samen werd uitgesproken! Opdracht 3: GESLAAGD!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En tot slot waren er lekkere pannekoeken!!!!
 
 
Bedankt aan de organisatoren van het carnavalsfeest en aan alle mama's, papa's, grootouders, vrienden en kennissen die van dit gebeuren een prachtig feest maakten!
 
 
Fijne Krokusvakantie. Geniet er van!
 
 
Meer foto's van carnaval zijn gepubliceerd op de fotopagina  van deze website. KLIK HIER
Comments