Nieuws‎ > ‎

Zaterdag 1 april '17 van 9u tot 17u: GROTE VERHUIS WERKDAG

Geplaatst 6 mrt. 2017 07:08 door Freinetschool Triangel

Op zaterdag 1 april van 9u tot 17u is iedereen uitgenodigd op de Grote Verhuis Werkdag. 
Op 10 april starten de afbraakwerken i.f.v. de nieuwbouw. 

3 kleuterklassen en een klas van de 1ste graad moeten een jaar lang ondergebracht worden in tijdelijke containerklassen. De refter wordt een jaar lang turnzaal en voor- en naschoolse opvang. Om deze verhuis te realiseren rekenen we op heel veel helpende handen. U komt toch ook?

OPGELET: tijdens de middag van 12u30 tot 13u30 en van 16u tot 17u krijgen de mensen die een handje toesteken bij de verhuis, de kans om als eerste een keuze te maken uit de school-en klasmaterialen die voor de school niet meer bruikbaar zijn. Deze worden aan een billijke prijs verkocht of weggeven. 

Van 17u tot 18u is deze verkoop voor IEDEREEN toegankelijk. 


TOT SLOT: tijdens de verhuiswerkdag zal De Buurvrouw, de foodtruck van Kim, de mama van Jules en Fran Rens, zorgen voor de catering. Voor iedereen die een half dagje komt helpen voorzien we gratis een drankje (warm of fris), een soepje met brood en een cakeje als dessert. Indien u hiervan graag gebruik maakt, bezorg dan de invulstrook van de uitnodiging (zie hieronder) van deze werkdag in de postbus in de hal aan de postvakjes! Zo weet De Buurvrouw hoeveel soepjes er moeten voorzien worden!
Overige consumpties zijn ook mogelijk maar betalend.

ĉ
Freinetschool Triangel,
6 mrt. 2017 07:08
Comments