top of page

De Triangeltuin wacht op jullie!

Soms komt er ook iets positiefs voort uit deze lockdown periode. De ontwikkeling van ons schooldomein is in een stroomversnelling gekomen.


De grondwerken zijn dankzij de inspanningen van onze grondwerker - en tevens papa aan onze school - en het mooie weer van de afgelopen weken afgerond. Ondertussen zijn we de losgemaakte grond terug aan het aanstampen. Daarna wordt de grond gelijk geharkt en kunnen we het graszaad inzaaien. Nog even harken, platwalsen, bevochtigen, een streepje zon en we zijn klaar. Laat het gras maar groeien!


Het zand voor de twee speelzones werd geleverd. De graszoden zijn in de drie buitenkringen van de noordtuintjes aangelegd en het paadje is ingezaaid.

De voor- en zijkant van het schooldomein zijn onthard. De aanplanting van de ligusterhaag plannen we na de paasvakantie.


We willen alle kinderen, ouders en leerkrachten bedanken die hun steentje hebben bijgedragen om dit te verwezenlijken. In het bijzonder onze dank voor onze grondwerker, onze klusjesman, onze tuinarchitecte, onze indiener van de subsidieaanvragen en de werkgroep tuin.


Dank je wel!

223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page