top of page

Een jasje voor de klimboomWe vieren deze week twee verjaardagen. Lio wordt zes en Rama wordt drie jaar. Van harte gefeliciteerd! De eitjes die in het nestkastje liggen aan onze klas worden eindelijk door een kookmeesje uitgebroed. We laten haar rustig broeden, want ze houdt niet van bezoekers, dan slaat ze haar staartje uit. Naast ons tuintje ligt een dood babyvogeltje. We onderzoeken het en vragen ons af hoe het is doodgegaan.

In de moestuin mogen we eindelijk samen met Ludo een aardappel planten. De grote jongens en meisjes hebben voor ons al een gaatje

gemaakt in de aarde. In één hand compost, in de andere een aardappel. Dat doen we in het kuiltje, en dan maken we het dicht. Help ons zon, en doe het groeien!

Onze klimboom heeft nog altijd geen jasje. De oudste meisjes van de klas weten dat hun oma of mama heel handig is met stof en schaar. We maken een brief om hulp te vragen bij dit projectje. Hopelijk krijgt onze boom het weer gauw warm. Enkele kleuters maken een foto van de kale boom. Die drukken we af. Vervolgens gaan we met stof en papier aan de slag. Nu heeft de boom op de foto al een jasje. Wat is dat mooi!

Prettig pinksterweekend,

Hilde

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page