top of page

Heerlijke blubbertaart

Terwijl de jongste en middelste kleuters samen met Lana een afscheidscadeautje maken voor de oudsten, kokkerellen die in de keuken. Ze bereiden een prachtige blubbertaart met aardbeien.

We moeten wel wachten tot dinsdag voor hij helemaal opgesteven is, en dan blubbert hij nog lekker door. Heerlijk smullen!


In ons tuintje staat een struik vol bloempjes. Het zijn geurerwten, die we enkele jaren

geleden zaaiden. Deze week zijn veel bloemen uitgebloeid, en veranderd in peultjes. Samen plukken we ze en verzamelen we ze om ze volgend jaar opnieuw te zaaien.

In de late zomer van vorig jaar bezochten we de Averegten. Nu doen we die uitstap over in de vroege zomer. We willen alle plekjes bezoeken die we vorige keer aandeden, het doolhof, met een pittige discussie welke weg we willen inslaan. We zoeken de vijvers, en het huisje. Dat huisje is helemaal veranderd en wordt verbouwd naar een vogelkijkhut. Daar willen we

volgend jaar zekere nog eens voor terug komen. Sommige kleuters willen steeds heel snel rennen, terwijl anderen bij elk natuurwonder een tijdje blijven staan. Gelukkig is de nonna van Venne er bij, zodat we ook de achterblijvers niet vergeten.

Adil wordt in de vakantie vier jaar. Daarom vieren we hem nu al in de klas. Van harte gefeliciteerd, Adil!

Volgende week gaan de oudste kleuters al een keertje piepen in hun nieuwe klas. Op woensdag nemen we dan ten slotte afscheid van hun. Ze krijgen dan hun welverdiende Regenboogjesdiploma. Want een Regenboogje, dat ben je voor het leven! Prettig weekend,

Hilde

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page