top of page

Blote voeten in de modderWat is er heerlijker dan met je voeten in de modder te stappen? Als Joas foto's meebrengt van het 'Blote voeten pad' beslissen we om er zelf eentje te maken, want naar Zutendaal gaan, dat lukt nu niet. Hoe maak je modder? We proberen het uit met zand en water.

Het is heerlijk om met onze voeten erin te spetteren,

maar echt modder is het nog niet. Hoe maak je dat dan? We hebben donkere aarde nodig. Wordt vervolgd. ..Net voor we niet meer naar school mochten komen, maakten we wolken. Helaas waren die niet gelukt. Deze week doen we een nieuwe poging, met water in allerlei vormen en temperaturen. We zetten een glaasje water in de diepvries en ontdekken er een konijntje. Spijtig dat het gestorven is. Na enkele uurtjes is het water veranderd in ijs. Dat in combinatie met warm water, vuur, en wat snelheid zorgt voor prachtige wolken. Het is gelukt!
Tijd voor een klasfoto maken we op woensdag. Omdat we vier kleuters al een tijdje missen, plakken we die er achteraf bij. We praten erover waarom sommige kleuters niet naar school komen. Wat is dat corona? Je moet één meter en een half afstand houden. Maar wat is dat? Dat weten we niet. Gelukkig hoeven wij dat niet te doen, in de kleuterklas. We hebben twee jarigen deze week. Floris en Victor worden zes jaar. Victor vieren we in de klas, voor Floris wordt het een thuisfeestje. Van harte gefeliciteerd, allebei!


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page