top of page

De laatste weken van 2020


De spanning van de voorbije Sinterklaasperiode ruilen we in voor de gezellige drukte van kerstmis. We zetten een kerstboom in de klas en versieren die met de spullen uit de doos. De lichtjes gaan aan, en we spreken af dat ieder om de beurt naast de kerstboom mag zitten. Naar jaarlijkse traditie maken we mooie nieuwjaarskaartjes met verschillende technieken. De oudste meisjes rijmen er op los, en er vloeit een prachtig nieuwjaarsgedicht uit voort. We bedenken allerlei gebaren hierbij, om de tekst gemakkelijker te onthouden. Dat bezorgt ons veel pret. We zoeken uit hoe we een stoel op ons hoofd kunnen laten balanceren, en kijken vol spanning uit naar hoe het dino-ei van Joas langzaam openbarst….

Naar aanleiding van een vraag van de Praatraad gaan we op zoek naar een nieuw afkoelplekje. Venne wordt vier jaar. Van harte gefeliciteerd, Venne!

Volgende week woensdag, donderdag en vrijdag zal ik niet aanwezig zijn op school, omwille van persoonlijke omstandigheden. Lana zal dan de klas opvangen. Ik wens jullie bij deze al een prettige vakantie!

Groetjes,

Hilde


40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page