top of page

Hondjes bij Letty


Met de stenen die we vinden maken we een mooi werkje. We zoeken in de natuur naar dingen die hier bij passen. Een krokodil, een giraf, een vlinder, een bloem, … er worden prachtige creaties uitgevoerd. We praten over het onweer van het weekend.

We proberen ook een zo hoog mogelijke toren te bouwen met de stenen, en gaan naar buiten om ze zo ver mogelijk te gooien, en ze te laten plonsen in het water. We spelen leuke spelletjes met de stenen, en luisteren naar het verhaal van de Drie Biggetjes.

Dan is het tijd om naar het huis van Letty te gaan. Eindelijk mogen we met de bus rijden. Voor sommige kleuters is het de eerste keer! Superleuk!

Als we bij haar huis aankomen, worden we verwelkomd door haar papa, én door drie honden. Een grote, twee kleine. De papa vertelt vol enthousiasme over het werk wat hij allemaal deed. Omdat het zo hard regent, mogen we spijtig genoeg niet mee helpen vandaag. Wel kunnen we spelen met de hondjes. En wie er bang is, wordt geholpen door de papa van Letty. Zo wordt een bezoek over bouwen, een bezoek over honden.

Als de oudste kleuters gaan zwemmen, zingen de andere kleuters de liedjes uit het liedjesboek, onder begeleiding van de gitaar. Deze keer is het liedje van Mirthe het beginliedje. We zingen over de maneschijn.

Joas bakt op woensdagnamiddag ijsjeswafeltjes met zijn Bobonneke. Omdat er heel wat over zijn, mogen we er allemaal eentje proeven. We willen ook eens wafeltjes bakken. Heeft er iemand thuis een wafelijzer dat we mogen lenen? Laat dan iets weten.

Prettig weekend,

Hilde

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page