top of page

Feestweekje

Maandagochtend hadden we veel te vertellen na een weekje vakantie.

Fedor had spulletjes bij die hij met zijn verjaardag gekregen had: insectendoosje, doosje met vergrootglas en het spelletje wie is het.

In de loop van de dag zijn we met zijn allen diertjes gaan zoeken, maar veel vonden we nu nog niet. We vonden een worm, een rups en een spin.

Voor de rest verliep de dag heel rustig. Er werd een puzzel van wel 200 stuks gemaakt en we gingen in de namiddag turnen.

We mogen natuurlijk ook niet vergeten dat we er vandaag een nieuw vriendje bij hadden: Welkom Willem!Op dinsdag oefende ik met de oudste allerlei begrippen op een speelse manier, nadien maakte ze hier een werkje van. Vandaag werden er in het algemeen veel spelletjes gespeeld (smart games) en vliegers gemaakt. Flin maakte autowegen en een rondpunt. Jua kwam vandaag de woorden horizontaal, verticaal en diagonaal uitleggen. In de namiddag was het poppenkast en de dag was weeral om.


Woensdag was het feest in de klas. Fedor is in de vakantie jarig geweest en dit werd vandaag gevierd in de klas. Hip Hip Hoera voor Fedor!

Er werden allerlei cadeautjes gemaakt en de mama van Fedor kwam lekkere pannenkoekenbakken. Mmmm…


Donderdag gingen we gewoon verder met feesten.

Vandaag vieren we Jua zijn verjaardag. De mama van Jua kwam meevieren en had lekkere cupcakes bij met Jua zijn naam op.

Daarna gingen we aan de slag om een cadeautje te maken voor Jua.

In de namiddag zijn we gaan turnen i.p.v. morgen.Vrijdagochtend hadden we veel post. Een verhaal van de vuurvliegen over verzonnen dino ’s en 2 klassen die een vraag hebben.

De bananen vragen wie er een metaaldetector heeft, want zij willen een schat zoeken. De wasberen vinden skateboards te gevaarlijk op school, maar vragen of heelys zou mogen van ons. We wisten niet goed wat dit was, dus kwam de vraag al snel of ik dit even wou opzoeken op de computer.

Zo kwamen we op schoenen met wieltjes onder. Iedereen vond dit wel leuk en samen beslisten we om “ja” terug te schrijven op de brief.

Voor de rest van de dag werden er veel spelletjes gespeeld en ontdekten we nog eens alle lichaamsdelen dat we hebben. Daarna tekenden we een kindje.

In de namiddag zijn we begonnen met vliegers vouwen. De jongens doen dit de laatste dagen heel graag. Nu hadden we besproken om er verschillende op te zoeken en te maken. Dan kunnen we als ze allemaal gemaakt zijn eens testen welke het verste vliegt.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page